OUR

COLLECTION

VEZI GALERIE

DESPRE NOI


Valorile S&B
S & B Comp SRL a fost fondată în anul 1994, din dorinţa asociaţilor de a valorifica în creativ oportunităţile unei regiuni cu tradiţie în domeniul tricotajelor.

Timp de peste 20 de ani am investit permanent în dotarea cu echipamente performante și ne-am preocupat de pregătirea și perfecţionarea continuă a personalului.

Produsele noastre au la bază atât propunerile clienţilor, cât și soluţiile inovative ale propriului departament de creaţie.

Folosim materie primă, certificată ECOTEX, fabricată de producători de renume din România, Uniunea Europeană și Turcia, iar lucrătorii noștri beneficiază de toate drepturile stabilite prin standardele de responsabilitate socială.


Activitatea noastră se bazează pe flexibilitate, creativitate și răspunsul rapid la solicitările partenerilor. Astfel, oferim clienţilor noștri produse și servicii de calitate europeană în condiţii comerciale avantajoase.

Cea mai mare parte a producţiei noastre se exportă în Franţa, Marea Britanie, Belgia, Germania și în alte ţări din Uniunea Europeană.
Din anul 2006 suntem membri ai grupului industrial ASTRICO Nord-Est, cel mai important Cluster textil din regiunea de Nord-Est a României.

Detalii tehnice
Ca dotare tehnică S&B Knitwear dispune de:
-mașini rectilinii electronice de tricotat Shima – Seiki, fineţe 3, 5, 12 și 14.

-mașini de confecţionat – Juki, Brother, Conti-Complett, presă călcat Monti-Antonio, mașină spălat-uscător Girbau.

Materia primă utilizată: fire tip lână și tip bumbac în diferite compoziţii :
100% acrilic, amestec bumbac/acril, vâscoză, 100 % lână, amestec lână /acril, fire metalice, etc.

Capacitatea anuală de producţie este de 250.000 pulovere și alte articole tricotate pentru femei, bărbaţi și copii.COLECŢIICONTACT


INAPOI SUS

CONTACT


ADRESAS.C. S&B COMP S.R.L.
Str. Izvoare, nr 2C
Izvoare, Dumbrava Roşie
cod 617188
Judetul Neamţ, România
Telefon: 0233 - 225 - 222
Email: office@sb.ro

PROGRAM


Luni-vineri, 08:00 - 16.00

INAPOI SUS